Aanbevelingen

Aanbevelingen

De bijeenkomst met Felixx. hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Mensgericht, helder en met de nodige humor zijn onze mensen meegenomen in het verhaal.

Bart Riet

Directeur, Stichting Kanjertraining

Felixx.® heeft enorm veel kennis van sectorpensioenfondsen en heeft ons heel goed geholpen bij de vraag of we daar nu wel of niet onder vallen. Dat beperkt zich niet tot een advies, maar het is echt een deskundige sparring partner van formaat.

Martijn Kamermans

CEO, The Human Network

Felixx.® denkt niet alleen financieel of fiscaal maar ook civiel juridisch en denkt daardoor steeds weer op een creatieve manier om. Zo hebben ze ons nu al twee keer van direct bruikbare oplossingen voorzien. Dank je wel Borgert Tegel.

Robert Versteeg

Chief of Staff, Witlox Van den Boomen Adviseurs Accountants

Door interventie van het professionele team van Felixx.® Pensioen Consultants hebben we deze discussie inhoudelijk kunnen voeren en ook helder kunnen krijgen.

Lees meer…

Edwin Prijden

CEO/COO, Source Group

Ik denk dat de consultants van Felixx.® de meest gespecialiseerde pensioenadviseurs van Nederland zijn.

Lees verder…

Yarmilla Koenders

General manager, NMC/Skondras

Felixx.® heeft al onze medewerkers in persoonlijke gesprekken, helder en duidelijk uitgelegd hoe een collectief pensioen in elkaar zit.

Lees meer…

Herman Bade

Eigenaar, Bade Creatieve Communicatie

We kozen voor Felixx.® Onder meer vanwege hun vakkennis en klantgerichtheid. Klanten worden erg vakkundig geholpen; Felixx. adviseert in begrijpelijke taal en de vragen van de klant worden snel opgepakt.

Lees meer…

George Linck

Eigenaar, Elswout AssurantieGroep

Onze medewerkers weten nu dat hun pensioenzaken goed geregeld zijn.

Lees meer…

mr. Daan van Baal

Advocaat, AssumDelft Advocaten