Diensten

Regel nu uw pensioen voor later
Afbeelding brochure Vrijkomend pensioen- of lijfrentekapitaal

Download hier de brochure: Vrijkomend pensioen- of lijfrentekapitaal

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Vul de onderstaande velden in en klik op download. U ontvangt de brochure dan direct.

Expiratie lijfrente of pensioen

Wat gaat u doen met uw opgebouwde vermogen?

Als uw lijfrente of pensioen vrijkomt, dan moet u bij de bank of verzekeraar aangeven wat u met het geld wilt doen. Wilt u nog even doorsparen of wilt u al beginnen met uitkeren? Er zijn diverse mogelijkheden maar ga nooit klakkeloos in op het eerste aanbod van de bank of verzekeraar.

Uw oudedagsvoorziening

De dag dat u met pensioen gaat komt steeds dichterbij en u begint aan een nieuwe fase in uw leven. Mogelijk gaat u niet alleen genieten van uw AOW maar wellicht ook van opgebouwd pensioen en/of lijfrente. Wanneer u recht heeft op een pensioen – of lijfrente – uitkering dan hoort u van tevoren van de uitvoerder (pensioenfonds, verzekeraar of bancaire instelling) hoe en wanneer u deze uitkering gaat ontvangen.

Haal het maximale uit uw pensioen- en/of lijfrente-uitkering

Wij adviseren u niet zondermeer in te gaan op het voorstel dat u hierbij van de uitvoerder ontvangt. Uw pensioen of lijfrente laten uitkeren is meer dan een handtekening zetten! Om het maximale uit de uitkerende polis te halen, is het verstandig dat u zich oriënteert voor wat betreft de mogelijkheden.

Informeer u goed en doe dit op tijd

Er lijkt veel op u af te komen en dat u belangrijke keuzes moet gaan maken. Dit begrijpen wij maar al te goed. Felixx. heeft daarom een brochure samengesteld met een heldere uitleg over het pensioensysteem en de mogelijke persoonlijke invulling hiervan. Wanneer u uw naam en e-mail adres invult dan sturen wij u een link waarmee u de brochure kunt downloaden.

Advies (en administratieve afwikkeling)

Felixx. kan u na het lezen van de brochure ondersteuning verlenen. Onze dienstverlening kan bestaan uit enkel advies waarbij wij u onafhankelijk aangeven wat voor u een passend aanbod is. Maar ook kunnen wij u ondersteunen in de contacten met de financiële instelling bij wie u het pensioen of de lijfrente aanvraagt.

Felixx. brochure: Vrijkomend pensioen- of lijfrentekapitaal

Voor wie het bovenstaande een actueel is hebben wij een duidelijke brochure samengesteld op basis van de meest actuele informatie. U kunt deze brochure via deze pagina downloaden door uw naam en e-mailadres in te vullen. Wij sturen u direct een bericht met daarin de mogelijkheid tot downloaden.

Inhoudsopgave brochure:

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

 

Inhoudsopgave brochure Vrijkomend pensioen- of lijfrentekapitaal
Borgert Tegel mpla/Crov

Borgert Tegel mpla/Crov

Partner, HR & Pensioenadviseur

Borgert Tegel is als partner van de Felixx.® groep één van de drijvende krachten achter de organisatie. Hij is vanaf 1986...
Lees verder…

Laat ons u bellen:

13 + 10 =

Of bel: 035-6982710