Diensten

Regel nu uw pensioen voor later
Pensioen Advies DGA

Download de brochure: 'Pensioenmogelijkheden voor de DGA'

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Pensioen Advies DGA van nu, voor later

Wanneer uw pensioen niet ondergebracht is bij een pensioenfonds of wanneer een aanvullend pensioen wenselijk is zijn er veel mogelijkheden om uw pensioen te regelen of aan te vullen. Dit betekent naast veel vrijheid ook veel keuzes gemaakt moeten worden. Felixx. helpt u bij het maken van deze keuzes en bij de uiteindelijke selectie van de pensioenoplossing die bij u past. Lees hieronder over ons pensioen Advies DGA.

Welke mogelijkheden heeft een DGA?

U kunt hierbij denken aan:

  • het organiseren van pensioenopbouw in eigen beheer* of bij een verzekeraar
  • het berekenen van uw jaarruimte
  • het kiezen van de juiste levensloopregeling
  • de overstap naar een ander pensioenfonds

* Lees onze update over de actuele situatie (per 1 juli 2017) met betrekking tot het beëindigen van het pensioen in eigen beheer.

Het pensioenadvies DGA volgt een zes stappenplan:

1. Persoonlijk kennismakingsgesprek, de basis voor vertrouwen
Een vrijblijvend en kosteloos gesprek waarin wij goed en, vanuit onze deskundigheid, kritisch luisteren naar uw wensen en plannen voor de toekomst. Die van uzelf of die van uw werknemers.

2. Inventarisatie en analyse, op basis van een transparante offerte
Alle facetten van financiële planning zoals hypotheken, levensverzekeringen, (collectieve) pensioenen, notariële zaken, fiscale zaken, sparen en beleggen komen aan bod. Verschillende scenario’s worden uitgewerkt in een duidelijk cijfermatig overzicht.

3. Brainstormfase

We leggen mogelijke regelingen zoals (collectief) pensioen, uw wensen, doelstellingen en de termijn waarop u deze wilt en kunt bereiken naast de uitkomst van de analyse. Een fase waarin een realistische kijk en flexibele oplossingen elkaar afwisselen en aanvullen.

4. Een onafhankelijk en deskundig advies
U ontvangt een gestructureerd en realistisch plan met een duidelijke omschrijving van de benodigde stappen. Dit kan bestaan uit het wijzigen of afsluiten van een collectief pensioen, of stappen om uw huidige financiële situatie te optimaliseren en uw wensen te realiseren. Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons netwerk van specialisten, waarin zich gekwalificeerde accountants, fiscalisten, notarissen, makelaars, advocaten en coaches bevinden.

5. Realisatie van de te nemen stappen
Het maken van een persoonlijk financieel plan of het afsluiten van een (collectief) pensioen is een grote stap, het daadwerkelijk implementeren en/of nastreven is vaak een grote uitdaging. Graag begeleiden wij u ook op deskundige en constructieve/doelmatige wijze bij de uitvoering en realisatie van de benodigde stappen.

6. Onderhoud en begeleiding
Het realiseren van een financieel plan, of dit nu persoonlijk of zakelijk is, voor u zelf, uw naasten of uw werknemers geeft een enorme voldoening. Veranderingen in wensen, omstandigheden of wetgeving maken dat het een continu proces is van onderhouden en toetsen. Om u hierin te ondersteunen, werken wij met diverse abonnementen. Neemt u contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

 

Graag maak ik een afspraak!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
Borgert Tegel mpla/Crov

Borgert Tegel mpla/Crov

Partner, HR & Pensioenadviseur

Borgert is als partner van Felixx.Groep één van de drijvende krachten achter het kantoor. Hij is vanaf 1986 ...
Lees verder...

 

Laat ons u bellen:

15 + 10 =

Of bel: 035-6982710