IPA Bedrijfspensioenen

Sinds 2 februari 2017 onderdeel van Felixx.®
IPA Bedrijfspensioenen

IPA Bedrijfspensioenen verder als onderdeel van Felixx.

Donderdag 2 februari 2016 is met trots de handtekening gezet onder het contract waarmee de overname van IPA bedrijfspensioenen BV een feit is geworden. Het bedrijf dat jaren lang werd geleid door Arthur Borghoff was toe aan een opvolger om de continuïteit over een langere periode te waarborgen. In Felixx.Pensioen & HR Consultants BV heeft zij een waardige opvolger gevonden. De gehele portefeuille van IPA bedrijfspensioenen BV. wordt in de komende maanden overgeheveld.

Arthur Borghoff

Arthur Borghoff is jarenlang de man geweest achter IPA bedrijfspensioenen. Hij was niet alleen pensioenadviseur, daarnaast was hij ook een verdienstelijk auteur. Binnen de pensioenwereld is hij tevens bekend als medeauteur van de jaarlijkse uitgave van de Pensioengids. Nu Arthur de leeftijd van 67 jaar heeft bereikt vindt hij het tijd voor een opvolger. Deze heeft hij gevonden in Felixx.Pensioen & HR Consultants BV.

Wat betekent dit voor de relaties van IPA bedrijfspensioenen?

Voor de relaties van IPA bedrijfspensioenen betekent dit dat zij in de komende maanden kennis gaan maken met Felixx. Hiervoor wordt door Borgert Tegel, zijn partner Sander Sanders en het Felixx. team de tijd genomen om voor de betrokkenen de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om dit te kunnen waarborgen is Arthur Borghoff hier voorlopig nog bij betrokken.

Ook wij werken voor:

Net als IPA Bedrijfspensioenen ondersteunen diverse betrokkenen op verschillende niveaus.

Felixx.® is blij de volgende relaties te mogen verwelkomen:

De kwaliteit en de jarenlange expertise van IPA komt tot uiting in de dienstverlening aan klanten bij de brede advisering inzake de pensioenadvisering voor zowel medewerkers als directeur (grootaandeelhouder) van ondernemingen en instellingen.

Zowel door onze klanten als door ons als accountants & adviseurs wordt de dienstverlening positief gewaardeerd.

BDO Accountants en Belastingadviseurs

IPA heeft ons begeleid bij onze keuze voor een nieuwe collectieve pensioenverzekering. Van het aanvragen en beoordelen van offertes, de feitelijke implementatie tot en met de collectieve waardeoverdracht van de oude naar de nieuwe verzekeraar. IPA onderscheidt zich door onafhankelijkheid, gedegen vakkennis en kennis van de pensioenmarkt. Door hun advies is een goede pensioenregeling tot stand gekomen. De werkwijze van IPA kenmerkt zich door transparantie en zorgvuldigheid. Hun begeleiding heeft bijgedragen aan het vergroten van onze pensioenkennis. Wij hebben de samenwerking als bijzonder plezierig ervaren.

KplusV organisatieadvies

IPA bedrijfspensioenen heeft ons door het oerwoud van pensioenverzekeraars geloodst en onafhankelijk advies gegeven. Wij hebben een pensioenadvies gekregen dat bij ons past. Tevens hebben zij een belangrijke rol gespeeld in het implementeren van deze nieuwe pensioenregeling.  IPA bedrijfspensioenen heeft veel kennis waardoor pensioenproducten tot in detail zijn geanalyseerd. Ze denken mee over de toekomst en wijzen ons op verbeteringen in ons arbeidsvoorwaardenpakket. De samenwerking met IPA bedrijfspensioenen past helemaal in ons hoger doel: ‘Together we build a brighter future.’

& Samhoud

Heeft u vragen met betrekking tot IPA Bedrijfspensioenen?

Wanneer u vragen heeft met betrekking tot IPA Bedrijfspensioenen dan zijn wij er graag voor. Bel ons dan direct 035-6982710 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij helpen u graag.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.