Nieuws

Berichten over de dossiers van Felixx. Pensioen Consultants
Pensioenpremies

Betaling van pensioenpremies uitstellen?

Stichting van de arbeid en de koepels van pensioenuitvoerders, de Pensioenfederatie en het Verbond van Verzekeraars hebben afgesproken dat ondernemingen die door het Coronavirus in liquiditeitsproblemen komen of zijn gekomen waar mogelijk tegemoet worden gekomen bij het betalen van de pensioenpremies. Pensioenuitvoerders proberen hier inmiddels steeds meer aan te voldoen. Lees hier welke oplossingen er zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Coronavirus

Coronavirus: Pensioenopbouw en werktijdverkorting

Veel werkgevers in Nederland worden door het Coronavirus genoodzaakt om werktijdverkorting voor haar werknemers aan te vragen. Werkgevers die in de problemen komen, kunnen 90% van de loonkosten voor haar werknemers vergoed krijgen. Hoe zit het in dat geval met de opbouw van de pensioenrechten van de werknemers? Blijven deze ongewijzigd doorlopen? Wij geven antwoord op deze vragen.

Coronavirus

Heeft het Coronavirus invloed op uw pensioenverzekeringen?

Door al het nieuws rondom het Coronavirus nemen steeds meer organisaties voorzorgsmaatregelen om besmetting van werknemers te voorkomen. Heeft het Coronavirus invloed op uw pensioenverzekeringen?

Reef

Pensioencommunicatie bij REEF

REEF koos voor een unieke invulling van pensioencommunicatie door Felixx.Groep in totaal vier pensioenpresentaties te laten verzorgen aan de werknemers van REEF. Lees verder…

Bijsparen

5 tips voor bijsparen in de pensioenregeling

Bijsparen wordt steeds vaker opgenomen in de pensioenregeling via de werkgever. Wat houdt bijsparen in? In dit artikel delen wij de 5 belangrijkste tips!

Felixx.online Nieuwsbrief

De Felixx.Groep verstuurt maandelijks een nieuwsbrief over ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement. Pensioen, verzekerde arbeidsvoorwaarden, verzekeringen en HR problematiek zijn de onderwerpen waarover wij u hiermee up-to-date proberen te houden.

    Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Bel: 035-6982710

Categorieën

Alle berichten

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Wij zullen (in ieder geval) tot en met 28 april 2020 geen fysieke gesprekken/afspraken meer voeren met onze relaties. De eerder ingeplande gesprekken/afspraken zullen waar mogelijk telefonisch worden afgehandeld of op een ander moment worden ingepland. Wij zullen hier zo snel als mogelijk contact met u over opnemen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep