Nieuws

Berichten over de dossiers van Felixx. Pensioen Consultants
Whk-premie

Whk-premie afdragen… Voorkom dat u teveel betaalt

Voor het einde van het jaar verstuurt de Belastingdienst de beschikking Werkhervattingskas (Whk) aan alle middelgrote en grote organisaties. De Whk-premie bestaat uit twee componenten: de WGA-premie en de Ziektewetpremie. Voorkom dat u teveel betaalt!

Kerncijfers 2018

Kerncijfers pensioen 2020

Aan het begin van het jaar dienen in de salarisadministraties alle nieuwe salarissen, kerncijfers en kernpercentages voor 2020 ingevoerd te worden. Graag informeren wij u hierover en brengen u graag direct op de hoogte van de belangrijkste aanpassingen met betrekking tot uw pensioenregeling.

Samenwerking S&V Consultancy

Samenwerking met S&V Consultancy

Met trots kunnen wij mededelen dat wij per 1 januari 2020 een samenwerkingsverband aan gaan met S&V Consultancy – regisseur voor pensioen- en inkomensvraagstukken. Het in 2006 opgerichte kantoor van S&V Consultancy is gespecialiseerd in pensioen- en inkomensverzekeringen voor de zakelijke- en particuliere markt.

AOW-leeftijd

AOW-leeftijd in 2025 op 67 jaar

De AOW-leeftijd zal ook na de uitwerking van het pensioenakkoord in 2025 op 67 jaar blijven. Dit werd onlangs bekend in een brief van minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aan de Tweede Kamer. Lees hier de inhoud van de brief.

Oproepkracht Pensioenregeling

Oproepkracht in de pensioenregeling?

Al met al hebben veel werkgevers oproepkrachten in dienst die werken op basis van een oproepcontract. Voor de pensioenregeling zijn oproepkrachten ‘gewoon’ werknemer en horen zij deel te nemen aan de pensioenregeling. Het is nu tijd voor actie!

Felixx.online Nieuwsbrief

De Felixx.Groep verstuurt maandelijks een nieuwsbrief over ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement. Pensioen, verzekerde arbeidsvoorwaarden, verzekeringen en HR problematiek zijn de onderwerpen waarover wij u hiermee up-to-date proberen te houden.

    Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Bel: 035-6982710

Categorieën

Alle berichten